Je bent op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Utrecht, maar waar begin je nou eigenlijk? Hoe tof is het om een dag te organiseren met een spel of game wat een groot deel van jouw team al kent van TV? Hieronder geven wij je onze top 5 van originele bedrijfsuitjes in Utrecht.

  • Wie is de Mol | The Official Game

Je kunt er bijna niet omheen als er weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol op tv is. Er zijn apps, YouTube video’s met theorieën en websites met hints, maar wat nou als je zélf in de schoenen staat van een kandidaat of Mol? In samenwerking met de officiële makers van het tv-programma IDTV, hebben wij hetoriginele bedrijfsuitje Wie is de Molontwikkelt. Tijdens dit bedrijfsuitje stap je in de wereld van Wie is de Mol, met alle tunes, jokers, vrijstellingen en opdrachten.Natuurlijk kan de eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol niet ontbreken. Een unieke ervaring, waar jealtijd in je achterhoofd moet houden: Trust Nobody.

  • Hunted | The Game Experience

Zelf Hunted spelen? Dat kan bij Uitjesbureau Utrecht.Lukt het jou en je teamgenoten om 120 minuten uit handen te blijven van de professionele hunters? Net als bij Wie is de Mol, hebben wij als enige evenementenbureau de licentie om Hunted | The Game Experiencete verkopen. In samenwerking met de tv-producent SimpelZodiak, hebben wij dit originele teamuitje speciaal ontwikkeld voor grote groepen in Utrecht. Tijdens dit kat en muis spel is het de bedoeling dat je uit handen van de recherche weet te blijven. Tijdens de game komen er verschillende uitdagende opdrachten in Augmented Reality, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers voorbij. 

  • Expeditie Robinson

Tijdens het originele personeelsuitje Expeditie Robinson word je mentaal en fysiek uitgedaagd. Ben je een trouwe kijker van het programma? Misschien heb je jezelf wel weer opgegeven om mee te doen met aankomend seizoen? Of weet je nog niet zeker of je 3 weken op een onbewoond eiland kunt overleven en ga je liever voor één dag? Ervaar tijdens de zes uitdagende, fysieke en mentale proeven hoe het is om als Robinson te leven. Dit uitje is goed te spelen in een park in Utrecht zoals Park Lepelenburg of wil je dit liever op het strand spelen van de Maarsseveense plassen? Ook dat is mogelijk.

  • Hou van Holland Quiz of Diner

Wil je een unieke Hou van Holland avond organiseren? Speel de gezelligste spelquiz show van Nederland nu samen met je collega’s. Dit bedrijfsuitje bieden wij bij Uitjesbureau in twee varianten aan, de quiz variant en een dinerspel. In een gezellige horecalocatie komen jullie bij elkaar. Tijdens het dinerspel geniet je tussen de rondes van het spel van een heerlijk driegangendiner. Wij zorgen voor de Hollandse aankleding en styling. Onze eigen professionele quizmaster verzorgd de avond voor jullie. 

  • Ranking your Colleagues Quiz of Diner

Je collega’s rangschikken aan de hand van hilarische stellingen en quotes, dat is waar dit bedrijfsuitje om draait. We kunnen je verzekeren, het wordt lachen, gieren, brullen tijdens deze quiz. Wie van je collega’s scoort er het hoogst op “Wie bezoekt het vaakst een naaktstrand?” Van tevoren vult iedereen een uitgebreide vragenlijst in en aan de hand van de antwoorden wordt de quiz samengesteld. Speel je deze quiz liever tijdens een diner? Wij hebben ook een Ranking your Colleagues Dinerspel in Utrecht.

Naast deze top 5 met originele bedrijfsuitjes hebben wij nog veel meer leuke personeelsuitjes in Utrecht. Wil je deze bekijken? Wil je meer informatie over onze bedrijfsuitjes Utrecht? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *