Iedereen heeft wel eens een relatiegeschenk gekregen van een bedrijf waar je vaak zaken mee doet. De ene keer is het geschenk waardevoller dan de andere keer, maar de kans is groot dat jij het altijd leuk vindt om een relatiegeschenk te krijgen. In dit blog lees je 3 populaire relatiegeschenken om weg te geven.

1. Bedrukte pennen

Ondanks dat het een cliché is, zijn bedrukte pennen nog steeds een van de meest gegeven relatiegeschenken in 2021. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst zijn pennen niet zo heel duur om weg te geven. Daarnaast zijn pennen ook vrij eenvoudig te bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Tot slot is een pen ook een heel functioneel product. Iedereen heeft wel eens een pen nodig, zelfs nu bijna alles via de computer gaat. Als je even een memo voor jezelf wilt achterlaten doe je dit 9/10 keer met een pen. Een relatiegeschenk moet je als gevende partij ook niet zien als iets dat per se super uniek moet zijn. Je geeft het geschenk namelijk vooral om onder de aandacht te blijven. Daarom is een pen ideaal, het heeft een lange levensduur en relatief hoge gebruiksfrequentie.

2. Kaartenhouders

Kaartenhouders zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Steeds meer mensen doen niks meer met contant geld en hebben alleen maar pasjes bij zich. Het meenemen van een portemonnee wordt daarom steeds minder populair. De intrede van kaarthouders is daarmee versneld. Deze worden nu voor een groot deel in het buitenland besteld via Chinese webshops, maar het is ook leuk om er een gratis te krijgen van een relatie. Een kaarthouder is vrij eenvoudig uit te voeren met een bedrijfslogo en is bovendien niet duur om te produceren. Super leuk relatiegeschenk dus als je niet de standaard dingen zoals een pen wilt geven.

3. (Duurzame) tassen

De laatste jaren is duurzaamheid ook een hot topic. De plastic tasjes verdwijnen daarom langzaam maar zeker uit het straatbeeld. Toch is er nog altijd behoefte aan tassen. Daarom zijn duurzame tassen steeds populairder geworden in de laatste jaren. Speel hier dan ook op in. Een tas is een perfect middel om reclame te maken, omdat deze wordt gedragen op plekken waar veel mensen het kunnen zien. Overweeg daarom om duurzame tassen te maken met jouw logo of slogan en deze gratis weg te geven. Reclame maken is nog nooit zo goedkoop geweest!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *