Als je al hebt gekozen voor infrarood verwarming, dan heb je de juiste keuze gemaakt. Het is voordelig, milieubewust, het verwarmt de ruimtes snel en je hebt niet langer droge lucht in huis. Maar dan rijst misschien de vraag of je wel iedere ruimte in huis kan verwarmen? Dat antwoord is simpel: ja. Door de grote verscheidenheid aan producten binnen infrarood verwarming, kan je er zeker van zijn dat je er in elke ruimte van je huis er warmpjes bij blijft zitten. Of dat nu in de woonkamer, je werkkamer of zelfs in de badkamer is. Voor elke ruimte is er een passende oplossing.

Wat voor mogelijkheden zijn er voor de infrarood verwarming van de vloer?

Er zijn vrijwel eindeloos veel mogelijkheden waar je voeten vrolijk van worden. Vrijwel elke vloersoort is geschikt voor deze moderne techniek: tegels, laminaat, hout, tapijt en gietvloeren. Niets is te gek. Per vloersoort is er een specifieke manier om de vloer goed op te warmen, maar het klusje zal worden geklaard. Je kan ook per vloer – of ruimte- installeren hoe warm het moet worden. Als je het dus fijn vindt dat je net iets warmere voeten hebt als je uit de douche komt, zodat het warmteverschil niet te groot is, dan stel je dat gewoon in.

Waar kan infrarood verwarming nog meer worden geplaatst?

Infrarood verwarming kan niet alleen in de vloer worden geplaatst. Er zijn ook technieken en producten die het mogelijk maken om je ruimte vanuit het plafond te verwarmen. Zo is uiteindelijk de hele ruimte lekker warm. Bovendien bestaan er ook infrarood panelen die aan de muur kunnen worden gemonteerd. Ook is een divers aanbod van infrarood terrasverwarmers verkrijgbaar. Waar je ook wil zijn, met infrarood wordt het een heerlijk warme plaats.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *